DOSTAVA BLAGA IN PLAČILO

Plačilo naročenega blaga v spletni trgovini Beautifly.si je možno po povzetju, predračunu, paypal in vseh plačilnih kartic
Vse izdelke kupcu dostavlja pogodbeni partner GLS Slovenija (v nadaljevanju: «dostavljalec») na kupčev naslov v Sloveniji, ki je naveden v naročilu.
Dostavljalec vroči naročeno blago naslovniku osebno na naslovu, ki ga je kupec izbral kot kraj prevzema. Kupnino s stroški dostave kupec plača dostavljalcu. V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, pusti dostavljalec v hišnem predalčku obvestilo, v katerem navede mesto prevzema (bližnja OMV poslovalnica) in rok, v katerem lahko naslovnik pošiljko prevzame. Če naslovnik ne prevzame naročenega blaga v roku, določenem v obvestilu, se pošiljka vrne pošiljatelju.
Cena dostave znaša 3,49€ brez z ddv za posamezno naročilo, pri nakupu v vrednosti 100 EUR ali več, pa stroške dostave (embalažo, pakiranje, transport, poštnino) nosi ponudnik.                                                         

 Kupec lahko blago osebno prevzame tudi v poslovalnici trgovine Beautifly parfumerije v Mercator centu Celje, Opekarniška cesta 9, 3000 Celje

Hvala.
Izdelek je dodan na seznam želja
Izdelek dodan za primerjavo.
NAKUPUJ

Beautifly.si za izboljšanje funkcionalnosti uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta soglašate z njihovo uporabo.