NEONAIL LED LUČKA ECO 21W

5479
Zadnji izdelki v trgovini
45,90 €
Z davkom Predviden čas dobave 1-2 dni
  • NEONAIL LED LUČKA ECO 21W

NEONAIL LED LUČKA ECO 21W

Predstavljamo vam eno izmed najnaprednejših profesionalnih LED luči za permanentno manikuro - NEONAIL LED LUČKO ECO 21W

Zakaj najnaprednejša?

Predvsem zato, ker patentiran sistem poskrbi, da žarnica z močjo 21 W vaš izdelek utrdi v času, kot druge lučke z močjo 48W. Čas sušenja je torej enak kot pri 48W produktih, vendar z bistveno manjšo porabo energije. Na voljo imate tri možnosti sušenja:

  • 30s, 
  • 60s in 
  • 99s.  


NEONAIL ECO LED LUČKA in vgrajen senzor gibanja, ki zagotovi maksimalno udobje uporabe za vas in vaše stranke. Poleg vgrajenega senzorja ima še 2 inteligentna sistema: nastavitve moči pomnilnika in način nizke toplote, ki je odgovoren za postopno segrevanje žarnic. Odkrijte udobje uporabe NEONAIL ECO LED LUČKE v edinstveni, patentirani obliki, ki zagotavlja izjemne rezultate profesionalne nege nohtov.  

Glavne lastnosti NEONAIL ECO LED LUČKE  21W

Poleg izjemne varčne funkcije vas bo prepričal tudi moderen estetski videz NEONAIL ECO LED LUČKE. Ta je namreč primerna tako za domačo, kot profesionalno uporabo, saj ima vgrajen senzor gibanja, prav tako pa jo odlikuje funkcija časovnega pomnjenja, način nizke toplote - postopno segrevanje žarnic in varčne LED diode. LED žarnice zagotavljajo varno uporabo produkta in ščitijo pred prekomernim dvigom temperature, njihov enakomerni sijaj pa zagotavlja popolno utrjevanje. Žarnica se samodejno prilagodi različnimi časovnimi intervali: 30, 60 in 90 sekund, ki se pričnejo, ko senzor v notranjosti zazna roko. Svetilka ne potrebuje vzdrževanja, saj zaradi LED tehnologije ne potrebuje zamenjave fluoresenčnih sijalk. Prav tako jo odlikuje dvojna LED tehnologija, z magnetnim spodnjim delom lučke, ki je tako izjemno lahko odstranljiv. To je priročno še posebej pri lažji uporabi permanentnega lakiranja nohtov na nogah. 

Specifikacije

Moč: 21W.

Valovna dolžina: 365+405nm.

Številko LED lučk: 21 kosov.

Življenjska doba: cca. 50.000 ur.

Teža: 395g.

DC 24V 1,5A

Ni ocen

4 drugi izdelki v isti kategoriji:

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek je dodan na seznam želja
Izdelek dodan za primerjavo.
NAKUPUJ

Beautifly.si za izboljšanje funkcionalnosti uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta soglašate z njihovo uporabo.